Shanghai: Schippers tweede, Visser zesde [+ racevideo’s]

Dafne Schippers is tweede geworden op de 200 meter bij de Diamond League-wedstrijden in Shanghai. Met 22,34 was de tweevoudig wereldkampioene 0,28 langzamer dan winnares Shaunae Miller-Uibo.
Schippers stelde vorige week in Doha nog enigszins teleur met een zesde plek op de 100 meter, mede omdat ze vlak voor de race een black-out had gekregen. “Ik heb alleen maar lopen forceren. Er zat nul souplesse in en ik liep alleen maar achter de feiten aan”, zei ze na afloop in het snikhete Doha. Lees hier verder

200m
1. Shaunae Miller-Uibo (Bahamas) – 22.06 MR, SB
2. Dafne Schippers (Netherlands) – 22.34 SB
3. Shericka Jackson (Jamaica) – 22.36

Uitslagen
1. Brianna McNeal (USA) – 12.50 MR
2. Sharika Nelvis (USA) – 12.52 SB
3. Kendra Harrison (USA) – 12.56

6. Nadine Visser 12.81

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>