Anouk Vetter naar Götzis; Sifan Hassan naar DL-Eugene

Anouk Vetter is toegevoegd aan het deelnemersveld van de prestigieuze meerkamp in het Oostenrijkse Götzis (26-27 mei). Het komplete WK-podium doet mee met Nafi Thiam (B.), Carolin Schäfer (Dui.) en Vetter. Pieter Braun behoort ook weer bij de deelnemers. Hij is vorig jaar vijfde geworden in de goed bezette wedstrijd. De organisatie meldt de deelname in Götzis van de Noor Martin Roe en de Belg Thomas van der Plaetsen.

De 5000 meter van de vrouwen op de Diamond League-meeting in Eugene (26 mei) wordt een topwedstrijd, die niet onder doet voor een WK-finale. Sifan Hassan krijgt o.a. te maken Genzebe Dibaba (Eth.) en Hellen Obiri (Ken.). Uiteraard zijn er veel Keniaanse – en Ethiopische atletes bij de Prefontaine Classic, maar op de startlijst staan ook Amerikaanse loopsters, Konstanze Klosterhalfen (Dui.) en Meraf Bahta (Zwe.).

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>