Bob Boverman overleden

Vandaag ontvingen wij het droevige bericht dat Bob Boverman gistermiddag onverwachts is overleden aan een hartstilstand. De voormalig bondscoach was al sinds eind jaren zestig actief in de loopsport. Wij condoleren zijn naasten.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Bob was een gedreven en gepassioneerde trainer/coach. Ik heb hem leren kennen als CIOS collega te Overveen en was enorm onder de indruk van zijn bevlogenheid voor de loopsport en in het bijzonder zijn deskundigheid.
    Onder zijn leiding wist hij vele atleten en atletes naar mooie prestatie te brengen. De laatste jaren tobde Bob met zijn gezondheid, maar bleef desondanks lange tijd betrokken bij de atletieksport.
    Bob is helaas op veel te jonge leeftijd van ons heengegaan, we zullen hem missen rond de atletiekbaan.
    We wensen zijn naaste dierbaren heel veel sterkte in deze voor hen moeilijke periode.