Schippers trekt lessen uit ‘blackout’ in Doha: blijven ademhalen

Haar eerste optreden in de Diamond League viel behoorlijk in het water. Haar tijd op de 100 meter (11,03 seconden) in het snikhete Doha viel nog mee, haar zesde plaats behoorlijk tegen. Na afloop sprak Dafne Schippers over een black-out vlak voor de race. Lees verder op NOS.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Ik hoop van harte dat ze lekker wedstrijden gaat winnen. Ik begrijp uiteraard dat een manager van buiten aanstellen geld kost, maar mi is een broer niet de juiste persoon voor een functie als deze. Je bent teveel met elkaar vervlochten. En de laatste stapjes in topsport spelen zich vnl af op het het psychologische vlak. Ze zegt hier dat het een zwaar vak is en dat is onzin uiteraard. Het is kennelijk de druk die ze zichzelf teveel oplegt. Misschien moet ze maanden in Jamaica gaan trainen daar is de sfeer veel relaxter!