361° Spire 3-prijsvraag: 2 juni Comfort Day, ben jij erbij?

Beyond your expectations. Dat is de merkbelofte van 361°, het sportmerk dat sinds kort flink aan de weg timmert in Nederland. Die belofte maakt zij zeker waar met de nieuwe Spire 3. Alles aan deze schoen ademt comfort.

Om de lancering van de Spire 3 te vieren, organiseert 361° op 2 juni een sportieve Comfort Day. Wij mogen 5 lopers uitnodigen. Uiteraard ontvang jij als een van de eersten de Spire 3, maar ook op andere manieren zul je merken dat sporten nog nooit zo comfortabel is geweest.

Wil jij hier bij zijn? Stuur dan voor 18 mei 2018 één of meerdere foto’s waarin jij hardlopend het cijfer 361 uitbeeldt naar info[at]losseveter.nl. Dat mag op allerlei manieren: maak bijvoorbeeld een 361 graden-selfie, leg een duurloop van 36,1 kilometer vast of verzamel 361 stuks afval tijdens het lopen. Hoe origineler, hoe meer kans jij maakt om er op 2 juni bij te zijn.

voorwaarden
• Wanneer je in aanmerking wilt komen voor het prijzenpakket dan moet je op zaterdag 2 juni in de gelegenheid zijn om je prijs persoonlijk in ontvangst te nemen in Haarlem (10.00 – 13.00 uur). Anders zijn we helaas genoodzaakt een andere prijswinnaar te selecteren. 
• Vermeld ook wat voor type hardloopschoenen (neutrale schoen / schoen met ondersteuning) je hebt.  
• Vermeld ook het merk, model en maat van je huidige hardloopschoenen.

• Vergeet niet je naam, e-mailadres en mobiele nummer te vermelden zodat we contact met je op kunnen nemen.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>