Handboek voor de prestatiegerichte hardloper

De tien, de halve en de hele [ Gratis bij een abonnement op Losse Veter magazine]

Aan de finish gekomen met het gevoel dat er toch meer in zat? Ondanks die hardloop-apps, online community’s, hartslagmeters en urenlange training? Tijd voor een wat grondiger aanpak.

De tien, de halve en de hele is de weerslag van de jarenlange ervaring van hardlooptrainer Rob Veer in de begeleiding van zowel lopers op topniveau als prestatiegerichte amateurs. Trainingsmethodes, hartslagmeter, rust, voeding, adem, techniek: alle onderdelen van het lopen, vertaald naar de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen, komen, rijkelijk voorzien van praktische adviezen en tips, aan bod in dit complete handboek waarin de focus ligt op de populaire lange afstanden. Loop sneller, voorkom blessures en haal meer voldoening uit het lopen. Het boek is in de winkels verkrijgbaar voor € 34,99.

Gratis bij een abonnement op het Losse Veter magazine
Losse Veter magazine heeft nu een aantrekkelijk aanbieding. Neem of geef een jaarabonnement ( slechts €34,95) en ontvang het boek ‘De tien, de halve of de hele’ gratis als welkomstgeschenk. Klik hier voor meer info.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>