Wat na Bolt? “Zal jaren duren om atletiek even populair te maken”

De atletiek moet het vanaf dit seizoen stellen zonder zijn “uithangbord” Usain Bolt. Wat betekent dit voor de start van de Diamond League in Doha? Commentator Kris Meertens analyseert. “Zonder WK kan je dit jaar fantastische prestaties verwachten in de Diamond League.”

“De atletiek zal enkele jaren nodig hebben om het gemis van Bolt goed te maken”, zegt Meertens. “In het voetbal vragen we ons misschien ook af: wat na de fantastische generatie Messi, Ronaldo, Ibrahimovic…? Maar dat komt wel goed. Voetbal is zo sterk en populair.” Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>