Teleurstellend begin Schippers Diamond League: ‘Ik had een black out’ [+video]

Dafne Schippers is het atletiekseizoen teleurstellend begonnen. De 25-jarige Utrechtse sprintte in de eerste Diamond League-wedstrijd in Doha in 11,03 seconden naar de zesde plaats op de 100 meter.

Schippers zag Marie-Josée Ta Lou zegevieren in de Qatarese hoofdstad. De Ivoriaanse scherpte haar persoonlijke record aan tot 10,85. De Nigeriaanse Blessing Okagbare en de Jamaicaanse olympisch kampioene Elaine Thompson completeerden het podium. Lees hier verder en bekijk het interview bij de NOS

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • 1 van de nieuwste sporttaboe…. hardop zeggen dat Daphne Schippers gestagneerd sinds ze haar topcoach van eigen bodem,Bennema, inruilde voor Amerikaanse “topcoach” Reider… zei ik stagneerde? Achteruit ging…
    Overigens erg raar verhaal van black-out . Te uitgeput van intensieve warming-up?