Spring is in the air: het lentenummer van Losse Veter is uit!

Losse Veter magazine #23 is vanaf nu verkrijgbaar. In dit lentenummer wederom een breed aanbod aan interviews, achtergrondverhalen en informatie over voeding, training en verzorging. Zo is er ruim aandacht voor de laatste zomermode met een uitgebreide fotoshoot.

Verder vertelt de sympathieke Belgische marathonloper Bashir Abdi over zijn opmerkelijke marathondebuut in Rotterdam. Een valpartij bij de start levert hem flinke schaafwonden op. Toch vervolgt hij zijn weg en loopt hij naar een prachtige eindtijd. Ondanks de harde confrontatie met de marathon is de jonge atleet op slag verliefd op de marathon. Ook andere lopers delen hun liefde voor de lange afstand in dit magazine. Vier lopers vertellen over de bijzondere tatoeage die ze hebben laten zetten.

Daarnaast veel aandacht voor training. Met onder andere:
– 10 handvatten om beter te presteren
– 7 valkuilen bij het opstarten met lopen
– 4 niveaus van vermoeidheid
– 4 oefeningen om van eendenvoeten af te komen
– 3 voordelen van yoga voor hardlopers

Haal het magazine in de winkel of bekijk hier de aantrekkelijke abonnee-actie waarbij je kunt kiezen voor een scherpe korting of een interessant boek over training.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>