Hardlopen door de Mortelen voor kinderen met klompvoetjes in Bali

Om geld op te halen voor kinderen met klompvoetjes in Indonesië organiseerden de Bali Runners en Atletiekvereniging Oirschot zondagochtend samen de Groene Woud Lente Trail, een loop door de Oirschotse Mortelen.

Er zijn vier routes, die allemaal door het bosgebied lopen tussen Oirschot en de grens met de gemeente Boxtel. Die routes bedragen acht, twaalf, vijftien en eenentwintig kilometer en lopen over allerlei bospaadjes in het gebied tussen het Laageind, de Echteldonksesteeg en café Vingerhoeds. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>