Odlo high padded sportbeha: De testers zijn ……..

Update: En de testers zijn……
Uit de vele inzendingen blijkt wel dat veel vrouwen nog niet hun ideale sportbh hebben gevonden. Wij kozen Roos, Aukje en Marjolein uit de inzendingen. Zij hebben inmiddels een mail ontvangen en gaan de komende weken voor Losse Veter de Odlo high padded sportbeha testen. Hoe wordt de Odlo high padded sportbeha bevonden? Over enkele weken weten we meer..

Voor de borsten van de vrouw is hardlopen één van de sporten met de hoogste impact. Bij elke stap bewegen de borsten heen en weer: Bij elkaar zo’n tachtig meter per gelopen kilometer. Uit cijfers van Odlo blijkt dat één op de drie marathonloopsters pijn in de borsten ondervindt en 25 procent van de vrouwen stopt weleens eerder met sporten vanwege borstpijn.

Een goede passende sportbeha is dan ook onmisbaar, maar uit cijfers van Odlo blijkt dat een derde van de vrouwen met een verkeerde beha sport. Het dragen van een verkeerde sportbeha tijdens het sporten kan resulteren in nek- en rugpijn en schade aan het bindweefsel in de borst. Terwijl een fijn aansluitende, goed passende sportbeha een grote bijdrage geeft aan comfortabel en gezond sporten.

Wil je het verschil ervaren en je bevindingen delen? Van Odlo mogen wij drie lezeressen de Odlo high padded sportbeha laten testen. Deze beha geeft perfecte ondersteuning dankzij de voorgevormde cups met pads en verstelbare bandjes. Daarnaast zorgt het sneldrogend F-Dry weefsel en gedeeltelijke mesh voor een snelle afvoer van lichaamswarmte en zweet.

Wil jij de Odlo high padded sportbeha testen? Meld je hieronder aan:

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>