Nageeye wordt zevende, Japanner Kawauchi wint in ijskoud Boston

Abdi Nageeye is onder erbarmelijke weersomstandigheden zevende geworden bij de 122ste marathon van Boston. Bij temperaturen net boven het vriespunt, slagregens en harde wind liep de atleet 2.23.16.

Daarmee slaagde Nageeye net niet in zijn missie. De houder van het Nederlands record had gemikt op een positie bij de eerste vijf. Nageeye dacht dat het slechte weer mogelijk in zijn voordeel was. “Kenianen en Ethiopiërs houden niet van regen en kou”, zei hij voorafgaand aan de wedstrijd. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>