Hommeles in atletiekland: vriend van Nafi Thiam wil polsstokken niet teruggeven aan ex-club

Tienkamper Niels Pittomvils, de vriend van olympisch kampioene Nafi Thiam, ligt in conflict met zijn vroegere atletiekclub Looise AV. De reden van het dispuut: tien polsstokken. Pittomvils wil de stokken niet teruggeven omdat hij van oordeel is dat zijn ex-club hem nog 2.000 euro schuldig is. Lees verder op HLN.be

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Dit systeem hanteren vele atletiekclubsin België en daar is opzich niets mis mee. Indien een atleet hier problemen mee heeft, dan moet deze atleet maar voor een club kiezen waar zo’n regels niet gelden.