Atleten zweren bij gouden handen van Apeldoornse sportmasseur Theo Bosch

Jarenlang was hij de vaste verzorger van het eerste elftal van CSV Apeldoorn, maar Theo Bosch heeft zich de laatste jaren toegelegd op het masseren van de benen van topatleten uit de wijde regio. De 63-jarige Apeldoorner zorgt voor de nodige ontspanning bij toppers als meerkamper Eelco Sintnicolaas, hordeloopster Eefje Boons en karateka René Smaal.

Tientallen atleten zweren bij zijn handen over hun stevige spieren. ,,Een nogal uit de hand gelopen hobby’’, noemt Bosch het. Want in het dagelijkse leven is Bosch verantwoordelijk voor de vervoersplanning bij Zorggroep Randerode in Apeldoorn en rijdt hij met een zorgbus ouderen van en naar de locatie naast het Gelre Ziekenhuis. Maar waar hij kan, vertoeft hij in de kamer in zijn woning die hij volledig ingeruimd heeft als massageruimte. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>