Usain Bolt: “Geen comeback in atletiek, wel hopelijk deal met Manchester United”

Usain Bolt (31) zal niet terugkeren naar de atletiekpiste. Dat heeft de Jamaicaanse sprinter, die vorig jaar op pensioen ging, bevestigd op de Commonwealth Games in het Australische Gold Coast. Bolt mikt daarentegen op een voetbalcarrière.

Usain Bolt uitte in het verleden al vaker de ambitie om na zijn atletiekloopbaan in het voetbal aan de slag te gaan. Zijn droomclub is Manchester United, maar vorige maand trainde hij, als een soort van publieksstunt, mee met Borussia Dortmund. Op 10 juni zal hij op Old Trafford ook een wedstrijd voor het goede doel afwerken. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>