Olympisch kampioen betrapt: ‘Verkeerde keuze gemaakt in een moeilijke periode van mijn carrière’

Krisztian Pars zal tot juli 2019 niet met zijn hamer mogen gooien. De Hongaar werd betrapt op een niet-prestatiebevorderend middel. Krisztian Pars kende zijn moment de gloire op de Spelen van Londen, waar hij het goud veroverde in het hamerslingeren. Het dieptepunt vond plaats op 13 januari bij een controle buiten competitie in zijn thuisstad Szombathely. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

    • Bart te Riele

      Oeps, ik klikte op ‘rapporteer’ in plaats van ‘beantwoord’. Je bericht is natuurlijk niets op aan te merken. Wilde er alleen aan toevoegen, dat veel verboden middelen ‘maskerend’ zijn, in plaats prestatie bevorderend. Dus wellicht dat het daar zit…