Onbekende hardloper duikt op in kopgroep marathon Rotterdam: ‘Lijkt of ik er niet hoor’

Een Zweedse hardloper heeft onbedoeld behoorlijk wat mensen aan het lachen gekregen. Andreas Åhwall dook gisteren plotseling op in de kopgroep van de marathon van Rotterdam en dat zorgde voor behoorlijk wat verbazing bij de andere koplopers. En dat werd allemaal op beeld vastgelegd.

De 28-jarige Andreas is een semiprofessionele hardloper die in het verleden ook deelnam aan Europese kampioenschappen. Sinds zes maanden woont hij voor zijn werk in Rotterdam, vertelt hij RTL Nieuws. “Ik train hier ook samen met Rotterdam Athletic. Het vrouwenteam daarvan is naar Birmingham geweest om tijdens de wereldkampioenschappen Nederland te vertegenwoordigen.” Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>