Hans loopt en rent op blote voeten: ‘De politie dacht eens dat ik een verwarde man was’

Zie je wel eens een man op blote voeten door de stad lopen of rennen? Dikke kans dat dat Delftenaar Hans Verbeek (57) is. Hij loopt al vijf jaar lang het allerliefst zonder schoenen: “Last van steentjes, afval of glas heb ik eigenlijk niet.” Hans is al 25 jaar een fanatiek hardloper, maar merkte een aantal jaar geleden dat hij wel érg veel blessures had: “Ik had zeker een paar keer per jaar ergens last van en vaak pijn in mijn kuiten. Artsen en fysiotherapeuten zeiden dat het aan mijn schoenen lag, of dat ik oud werd.” Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>