Oproep Obstaclerun Amersfoort: Wie helpt vandaag met het opblazen van de negen obstakels?

Maandag tweede paasdag is de Obstaclerun Amersfoort. Vanaf zondagmiddag 15.00 uur wordt er opgebouwd. Om alle opblaasobstakels goed strak opgeblazen te krijgen zoekt de organisatie van de Obstaclerun Amersfoort nog enkele vrijwilligers. Vanwege de milieucertificering van de organisatie wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke lucht voor de obstakels. Aan elk obstakel zijn 15 speciale slangen met orthothermische mondstukken verbonden, waaraan 30 vrijwilligers om de beurt 5 minuten blazen. Rond 15.00 uur wordt gestart en de verwachting is dat rond 18.00 alle negen obstakels opgeblazen zijn. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden door een e-mail te zenden aan opblazer@obstaclerunamersfoort.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>