Kogelslingeraar Comenentia scherpt Nederlands record aan en mag naar EK

Denzel Comenentia heeft donderdag zijn eigen Nederlands record bij het kogelslingeren verbeterd bij wedstrijden in Texas. De Amsterdammer voldeed met een afstand van 76,29 meter bovendien aan de EK-limiet. Taymir Burnet mag komende zomer in Berlijn meedoen aan de 200 meter. Lees verder op nu.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 • Tom Wouters

  Wow! Inderdaad een ‘monstrueuze’ worp zoals zijn universiteit twitterde! En ineens in de subtop van het kogelslingeraarsgilde! Fantastische prestatie van Denzel Comenentia.

  • Maar wat gaat hij straks kiezen: stoten of slingeren?
   Het programma laat eigenlijk geen ruimte om op beide onderdelen uit te komen.
   Overigens: hoe zit het nu met zijn discuswerpen?

   • Tom Wouters

    Als-ie moet kiezen zou het kogelstoten kunnen zijn. Met dat doel is-ie naar Amerika gegaan. Maar na die uithaal van gisteren zit-ie met het slingeren dichter tegen de wereldtop aan dan met kogel (20.44 indoor dit jaar). Maar ja, als-ie met de kogel de komende weken ook zo’n uithaal heeft…….
    Met de discus lijkt de wereldtop wel heel erg ver weg (58.00 in 2017).