Prijsvraag Garmin Forerunner 645 Music: En de winnaar is …….

Update: Dank voor de ruim 600 inzendingen en alle lezers die de moeite hebben genomen om haar/zijn favoriete motiverende spreuk met ons te delen. Er zitten mooie en bijzondere spreuken tussen waar we heel blij van worden. En het was best een uitdaging, en klus, om een winnaar van de Garmin Forerunner 645 Music aan te wijzen. De keuze is gevallen op de inzending van Anke de Boer, die volgende inzending had:

De weg gaat verder eindeloos,
vanaf de deur waar hij begon,
Ik moet hem volgen, rusteloos
Tot ver achter de horizon,
Met rappe voeten tot hij aan
Een grotere weg komt in ’t verschiet
Kruispunt van komen en van gaan
En waarheen dan?
ik weet het niet

(wandellied van Bilbo door JRR Tolkien)

Anke, gefeliciteerd! En komende week kun jij de Garmin Forerunner 645 Music tegemoet zien.

De Forerunner is een echte klassieker onder de trainingshorloges. Garmin heeft met deze reeks sporthorloges inmiddels een flink leger aan trouwe fans opgebouwd. Met de nieuwe Forerunner 645 Music doet Garmin zijn naam opnieuw eer aan. Dit stijlvolle trainingshorloge biedt jou als hardloper namelijk alles wat je nodig hebt. Van een geïntegreerde hartslagmeter en prestatiemonitoring data om ‘on-track’ te blijven, tot allerlei andere smart en connected functies. Maar dat is nog niet alles. Deze nieuwste Garmin biedt ruimte aan maar liefst 500 nummers en geeft je hiermee de vrijheid om op je favoriete muziek je huidige record te verbeteren. Het horloge is ook voorzien van Garmin PayTM1 waarmee je in de nabije toekomst contactloos kunt betalen.

Nog voordat de Forerunner 645 Music in de winkels ligt mogen wij al een exemplaar weggeven!

wat moet je hiervoor doen?
Wij zijn op zoek naar de meest motiverende spreuken die jou helpen om actief te blijven. Welke spreuk of welke regel uit een songtekst schiet je te binnen op het moment dat je geen zin hebt om te sporten of als je het zwaar krijgt tijdens een run? Deel die met ons en de meest inspirerende spreuk wordt beloond met een Garmin Forerunner 645 Music. Meedoen kan tot en met 5 februari.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>