Inschrijving tweede editie PSV Foundation Run geopend


foto: Evert Buitendijk

Op woensdagavond 9 mei vindt de tweede editie van de PSV Foundation Run plaats. Een speciaal hardloop-event voor PSV-fans en iedereen die gezellig én sportief bezig wil zijn! Tijdens de PSV Foundation Run ren je langs en door het Philips Stadion, en zamel je geld in voor de PSV Foundation en Spieren voor Spieren.

Voor jong en oud
Een evenement voor jong en oud. Samen met andere PSV-fans leg je een speciaal parcours van vijf kilometer af. De route start om 19.13 uur op de middenstip in het Philips Stadion en loopt langs diverse PSV-punten in de stad, zoals de Markt, Stratumseind en het Philips museum.

Met dit hardloopevent zamelen de club en de supporters geld in voor de PSV Foundation, ter ondersteuning van de tientallen projecten die de stichting uitvoert. Het inschrijfgeld bedraagt € 15. Daarvoor ontvang je een startnummer, een medaille en er is gratis watervoorziening.

Inschrijven kan nu via www.psvfoundationrun.nl


foto: Evert Buitendijk

Phoxy Run
Speciaal voor de jongste PSV-fans organiseert Phoxy de Phoxy Run, een evenement voor de hele familie. Een speciale route van één kilometer rondom en door het Philips Stadion. De start is om 18.30 uur. Kinderen vanaf drie jaar en hun papa’s en mama’s kunnen zich inschrijven. Het inschrijfgeld bedraagt € 5 voor leden van de Phoxy Club en € 6,50 voor niet-leden.


foto: Evert Buitendijk

PSV Foundation
De PSV Foundation stimuleert verbondenheid tussen buurt en buurtbewoners, wijk en stad, probeert levensvaardigheden positief te beïnvloeden en een gevoel van trots te creëren bij de deelnemers van de tientallen projecten die de stichting organiseert. Met de PSV Foundation Run wordt geld ingezameld om deze projecten te ondersteunen. Bij het inschrijven is het mogelijk een extra bedrag te doneren voor het goede doel.

Spieren voor Spieren
Spieren voor Spieren vindt dat ieder kind met een spierziekte spierkracht en dus spierballen verdient. De stichting gelooft dat ze samen met medisch specialisten, het bedrijfsleven en alle (top)sporters in Nederland kan zorgen voor een betere kwaliteit van leven van kinderen met een spierziekte en hun gezin en hen een beter perspectief voor de toekomst kan bieden. De missie van Spieren voor Spieren is om samen een vuist te maken en alle spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>