Ronald Veerbeek verlaat stichting Zevenheuvelenloop: ‘Negen jaar zijn voorbij gevlogen’

Ronald Veerbeek neemt eind van deze maand afscheid van de stichting Zevenheuvelenloop. In de negen jaar dat Veerbeek directeur was groeide de NN Zevenheuvelenloop uit naar een tweedaags hardloopevenement met meer dan 35.000 deelnemers. Bovendien werd tweemaal een wereldrecord gelopen. Naast de NN Zevenheuvelenloop groeide ook de Marikenloop uit tot een nationaal hardloopfestival en zette Stichting Zevenheuvelenloop met de Stevensloop een derde hardloopevenement op de kaart. We spraken Veerbeek zondag bij de Stevensloop, waar hij zijn laatste evenement draaide als directeur.

Ronald Veerbeek Stevensloop 2018 from Losse Veter on Vimeo.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>