Van der Wielen en Foppen starten in Stevensloop

Jesper van der Wielen en Mike Foppen staan op zondag 18 maart aan de start van de 10 kilometer bij de Stevensloop. De 10 kilometer is met verschillende nationale toplopers de sterkst bezette afstand. Ook Frank Futselaar en Mohamed Ali doen mee op deze afstand. Bij de vrouwen doen Irene van Lieshout en Julia van Velthoven een gooi naar de winst.

Nederlandse kampioenen
Met Van der Wielen, Foppen, Futselaar en Ali komen er twee regerende en twee oud Nederlands kampioenen aan de start. Jesper van der Wielen werd tot nu toe driemaal Nederlands kampioen, twee keer op de 5.000 meter en één keer op de cross. Bij de Stevensloop ging hij in 2015 met de winst op de 10 kilometer aan de haal en vorig jaar ging hij naar huis met de bronzen medaille op het NK halve marathon dat toen bij de Stevensloop werd gehouden. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>