voor de Rijnmond regio

Leen’s loopweersverwachting: Zacht weekend

Vrijdag 9 maart 2018 18.00 uur

Vandaag was een prima en droge weerdag. Aanvankelijk scheen de zon, later kreeg de bewolking de overhand. Het werd 10 graden. Komende avond en nacht is de kans op enige regen groot. Het blijft erg zacht. Het wordt niet kouder dan 7 graden bij een zwakke tot matige zuidelijke wind.

Morgen blijft het overdag op de meeste plaatsen droog en breekt heel af en toe de zon door. De wind is matig en komt uit het zuiden. In de loop van de middag loopt de temperatuur op naar 15 graden. Tot de avond blijft het nog net droog op de meeste plaatsen.

In de nacht van zaterdag op zondag kan er opnieuw enige regen vallen bij een minimum temperatuur van 8 graden. De matige wind komt uit het zuiden.

Zondag is de kans op enige neerslag groot, maar wellicht dat in de loop van de middag hier en daar de zon nog even doorbreekt. De bewolking zal echter zeker de overhand hebben. De matige wind waait uit het zuiden. Het wordt met 13 graden opnieuw te zacht voor de tijd van het jaar.

Begin volgende week licht wisselvallig en minder zacht.
Meer informatie over het weer kunt u vinden op www.leendekoning.nl

De vernieuwde website is ook op de smartphone goed te lezen.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>