Pittige buikspieroefeningen die je overal kunt doen [ + video]

wassink

Veel lopers lopen liever dan veel tijd te stoppen in oefeningen. Toch heb je er baat bij als je regelmatig een setje doet. Gert Jan Wassink, loper en trainer, geeft jullie serie buikspieroefeningen die je overal kan doen: Thuis, in de gym of als je op reis bent in je hotelkamer. Het kost je weinig tijd maar ze zijn intensief. Mochten ze te zwaar zijn, kun je altijd met minder herhalingen of minder oefeningen beginnen. Succes!

Wil je meer weten over training, oefeningen en voeding? Maak gebruik van de aanbieding en neem een abonnement op het Losse Veter magazine: Voor slechts € 29,95 ontvang je een lang het Losse Veter magazine én ontvang je als welkomstcadeau ‘Asfalt, zand & stenen’ of een marathondrinkpakket van Maurten cadeau.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>