voor de Rijnmond regio

Leen’s loopweersverwachting: Winters weekend

Vrijdag 23 februari 2018 14.00 uur

Vandaag was een droge en overwegend zonnige, maar door de wind ook een koude winterdag. Het werd 3 graden. Komende avond en nacht is het helder en koud. Het blijft stevig waaien uit het oosten tot noordoosten. De minimum temperatuur daalt naar -4 à -5 graden.

Morgen is het opnieuw zonnig en koud. De krachtige wind waait uit het oosten tot noordoosten en ondanks de +3 tot +4 graden, zal het voor het gevoel erg koud zijn.

In de nacht van zaterdag op zondag is het helder en koud. Het vriest 4 à 5 graden.

Zondag zijn er flinke zonnige perioden en het is een koude winterdag. De temperatuur komt maar heel even iets boven nul uit en de stevige wind zal het ook dan voor het gevoel extra koud maken.

In de nacht van zondag op maandag opklaringen en enkele wolkenvelden. Het vriest 5 graden bij een iets afnemende wind uit het oosten tot noordoosten.

Maandag zijn er naast zonnige perioden ook enkele wolkenvelden. De temperatuur komt overdag slechts tijdelijk een fractie boven nul uit,

De rest van de volgende week blijft het winters koud met waarschijnlijk in de nacht van woensdag op donderdag de laagste temperatuur van deze hele winter. Het kan dan 6 tot 8 graden vriezen.
Meer informatie over het weer kunt u vinden op www.leendekoning.nl

De vernieuwde website is ook op de smartphone goed te lezen.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>