Schoolmeester Frank Futselaar kan gaan leven als topsporter

Frank Futselaar kan zich de komende jaren volledig op het hardlopen richten. Dankzij een sponsorproject is de Westervoortse topatleet tot 2021 niet meer afhankelijk van zijn loon als onderwijzer. Futselaar (26), die tegenwoordig in Arnhem woont, heeft zijn parttime baan bij een middelbare school in Elst al opgezegd.

,,Het project is opgezet door Hans Frieling (van Sports Planet in Westervoort, red.). We waren al vanaf begin december bezig met sponsorwerving en nu is het definitief. Ik zal er niet rijk van worden, maar kan wel mijn droom najagen. Het grote doel is kwalificatie voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokio.’’ Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>