Anne Luijten: ‘Geen geweldige race maar ook niet verschrikkelijk slecht’

Anne Luijten liep zondag de 10km in Schoorl. ‘Ik heb lang geleden als juniore wel eens een 10km gelopen maar vandaag zag ik eigenlijk als debuut.’ Ze trainde onlangs in Potchefstroom. ‘Daar ben ik een beetje vermoeid van terug gekomen, waardoor de Mastboscross nog niet ging. Vandaag ging het alweer beter en ik ben blij dat ik de weg weer omhoog heb gevonden.’

Een tijdje probeerde ze mee te strijden voor het NK podium maar kreeg het gat niet gedicht met het groepje voor haar. We spraken Anne, die een Master in Sustainable Development in Utrecht doet, na afloop van de race.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>