Bouchikhi blijft, ook met nieuwe coupe, ongeslagen in CrossCup

Soufiane Bouchikhi heeft nog een overwinning toegevoegd aan zijn indrukwekkend seizoen. Bouchikhi won zondag de vijfde manche van de CrossCup in Rotselaar. Bij de vrouwen verraste Sofie Van Accom door het te halen voor Imana Truyers, de leidster in de tussenstand.

Louise Carton maakte haar rentree op het zanderige parcours in Rotselaar na maanden zonder competitie door blessureleed aan de enkel. Truyers voerde lange tijd het commando aan, maar moest in het slot Van Accom laten gaan, die haar eerste CrossCup-zege boekte. Lees hier verder

New Hair look by @mesquini_ #hairstyle #gray

Een bericht gedeeld door Soufiane Bouchikhi (@soufiane22) op

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

    • Ik veronderstel dat Bouchikhi niet op de eerste (start)rij stond toen God het verstand uitreikte. Of dat hij bij Paul Wernert te rade ging.
      Gezien de talrijke voorbeelden van plots ‘geverfde’ sporters van enig niveau, die nadien onwaarschijnlijk gingen presteren en nog later tegen de dopinglamp liepen, is deze demarche van Bouchikhi op zijn minst als opmerkelijk te catalogiseren.