Maureen Koster wint NK titel 10km in tweede Europese jaartijd [+ interview]

Maureen Koster heeft in Schoorl de nationale titel 10km gewonnen. De baanatlete, die nog nooit serieus een 10km had, kwam over de streep in een tijd van 32’26”. Koster staat daar nu tweede mee op de Europese jaarlijst. ‘Ik ben blij met de titel maar wilde eigenlijk nog iets harder. Volgende maand ga ik dat proberen in de Parelloop.’ We spraken haar na afloop van de race.

Leestip
Maureen Koster staat met een openhartig verhaal in het Losse Veter magazine van deze maand. Nu in de winkel of verkrijgbaar via de site: http://losseveter.nl/aanbieding/

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>