Jury beslist: toch geen goud voor Scott Boon op NK polsstokhoogspringen

Scott Boon heeft zijn tweede zilveren medaille gewonnen op het NK indooratletiek voor A- en B-junioren in Apeldoorn. Op polsstokhoogspringen kwam hij bij de jongens junioren A tot 4,60 meter, een nieuw persoonlijk- en clubrecord. Het duurde lang voordat duidelijk was of Scott Boon zilver of goud had gewonnen. Glenn Kunst van Haag Atletiek ging weliswaar als enige over de 4,75 meter, maar hij had zich bij een eerdere sprong afgemeld om zich later te bedenken. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Kwam beslissing van Glenn kunst om toch poging te wagen op 4.70 nadat scott boon oversloeg op 4.70? Dat maakt namelijk situatie wel dubbel. Boon besliste misschien wel om 4.75 na schijnbeweging van kunst.