Jasmijn Lau wint nationale juniorentitel 10km in nieuwe besttijd [+ interview]

Jasmijn Lau heeft een knappe prestatie geleverd bij het NK 10km in Schoorl. Ze won het NK junioren in een nieuwe besttijd van 34.19. Mogelijk is dit een nationaal junioren record. Vorig jaar noteerde ze 34.23 en toen rees eveneens de vraag of dit wel of geen record was. Nu is Lau dus opnieuw sneller.

Voor Lau was het haar eerste wedstrijd nadat bekend wed dat ze haar EK titel kwijt was. ‘Ikzelf wist al een tijdje dat ik de medaille zou verliezen. Maar het was wel even spannend want je weet niet hoe mensen gaan reageren.’

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>