Winst in sterk bezette driekamp: Nafi Thiam begint uitstekend aan haar seizoen

Meerkampster Nafi Thiam is uitstekend aan haar seizoen begonnen. Ze won de sterk bezette driekamp op de meeting van Val d’Oise in Eaubonne, nabij Parijs. In het kogelstoten zette de regerende Europese kampioene vijfkamp meteen een persoonlijk record neer. De driekamp in Eaubonne begon voor de wereld en olympische kampioene zevenkamp erg goed. In het kogelstoten kwam Thiam tot 15m52, een verbetering van haar persoonlijk record van vorig jaar met zeventien centimeter. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>