voor de Rijnmond regio

Leen’s loopweersverwachting: Minder koud

Vrijdag 9 februari 2018 14.00 uur

Vandaag was er veel bewolking en vanmiddag viel er enige lichte sneeuw. De neerslag stelde maar weinig voor. De temperatuur schommelde rond de 2 graden.

Komende avond en nacht zijn er wolkenvelden en opklaringen. Het blijft, afgezien van een lokale bui, op de meeste plaatsen droog. De minimum temperatuur schommelt rond het vriespunt met kans op vorst aan de grond. Door opvriezen kan het glad worden. Lokaal kan er ook mist voorkomen.

Morgen is er eerst veel bewolking en lokaal kan er nog een bui vallen, maar vooral in de middag breekt ook af en toe de zon door. De matige tot krachtige wind waait uit het zuidwesten. In de middag loopt de temperatuur op naar 6 graden.

In de nacht van zaterdag op zondag zijn er perioden met regen bij een matige wind uit het westen. Het wordt niet kouder dan 3 graden.

Zondag is het wisselend bewolkt en afgezien van een lokale bui blijft het overdag overwegend droog. De matige tot krachtige wind komt uit het westen tot zuidwesten. Het wordt 6 graden.

In de nacht van zondag op maandag kan er een winterse bui vallen, met lokaal kans op gladheid. De minimum temperatuur rond +1 graad met kans op vorst aan de grond.

Begin volgende week wisselvallig met af en toe winterse buien. Het zal waterkoud aanvoelen door een matige tot krachtige wind. Maxima rond de 5 graden, later volgende week weer wat zachter.
Meer informatie over het weer kunt u vinden op www.leendekoning.nl

De vernieuwde website is ook op de smartphone goed te lezen

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>