IAAF verwacht veel van nieuwe World Cup atletiek


foto: Ian Walton/Getty Images for IAAF

Acht toonaangevende landen strijden deze zomer om de eerste wereldbeker atletiek in het Olympisch Stadion van Londen. Teams van de Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Polen, Frankrijk, China, Duitsland, Jamaica en gastland Groot-Brittannië doen mee aan de World Cup, in het weekeinde van 14 en 15 juli. Het prijzengeld bedraagt 2 miljoen dollar. Lees verder op Telegraaf.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • @Kees
    Ik heb het idee dat men bij de IAAF denk dat dit soort evenementen, aangevuld met toegevoegde “toeters en bellen” de atletiek meer glans en publieke belangstelling gaat opleveren, Het is natuurlijk te waarderen dat men nieuwe initiatieven lanceert, maar voor mij heb jij gelijk, de toppers zitten hier niet op te wachten en het is maar de vraag of ze met een goede prijzenpot nog zijn te lokken.