Jesper van der Wielen over EC Mira [+ oproep voor een baan die beter te combineren is met hardlopen]


foto: Losse Veter

Cifla won afgelopen jaar het ploegenklassement bij het NK cross en mocht daarom Nederland vertegenwoordigen tijdens de Europa Cup in Mira. In een race die werd gewonnen door Davis Kiplangat was Jesper van der Wielen met een 21ste plaats de best geklasseerde Nederlander. We spraken hem na afloop de race én naar zijn zoektocht naar een meer geschiktere baan om te combineren met zijn hardlopen. ‘Ik werk nu tijdelijk in een magazijn en dat is niet ideaal. Ik ben op zoek naar een baan van ongeveer 20 tot 24 uur per week.’

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>