Sintnicolaas aan kop na eerste dag NK zevenkamp

Meerkamper Eelco Sintnicolaas heeft de leiding op de zevenkamp na de eerste dag bij de NK indoor in Apeldoorn. Hij scoorde 3095 punten na de 60 meter (7,02), het verspringen (6,87), het kogelstoten (14,48) en het hoogspringen (1,86). Sintnicolaas deed het voorzichtig aan bij de springnummers; hij stopte na zijn eerste poging bij het verspringen en vond het bij het hoogspringen welletjes na 1,86. Lees verder op AD.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Wie mocht denken dat Eelco Sintnicolaas zijn beste tijd als tienkamper heeft gehad heeft het goed mis!
    De “Pijp is nog lang niet leeg” bij Eelco. Hij heeft zoveel passie en mentale veerkracht voor de meerkamp dat hij met zijn ervaring ons nog prettig kan gaan verrassen de komende jaren. En in zijn kielzog kunnen de aanstormende meerkamp talenten zich aan hem de komende jaren optrekken, op weg naar de tot de verbeelding sprekende 8000 punten barriere.

    • Ik las ergens dat een vertrouweling van Eelco er zeker van is dat hij zijn Nederlandse record nog gaat verbeteren. Op naar 8600 punten?
      Intussen sprong Kevin Mayer gisteren (10 februari) 5.60 polshoog.