Robin van Riel: ‘Ik gebruik de langere crossen om inhoud op te doen voor het baanseizoen’

Bij de Abdijcross in Kerkrade werd Robin van Riel zondag tweede bij de junioren A. Van Riel nam afgelopen jaar deel aan het EJK in Grosseto op de 800m. Daar nam hij het als junior B op tegen jongens die tot wel 2 jaar ouder waren. Nu is hij eerste jaars junior A en mikt hij op deelname aan het WJK komende zomer. ‘Ik heb de limieten op de 800m en de 1500m bekeken en denk dat 3’46” makkelijker te halen is dan 1’49”. Ook al heb ik 2 jaar geen 1500m meer gelopen. Deze ga ik nu wel weer doen.’

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>