Khalid Choukoud loopt thuiswedstrijd bij 44e NN CPC Loop Den Haag

De 31-jarige Khalid Choukoud start op zondag 11 maart op de halve marathon bij de NN CPC Loop Den Haag. Choukoud ziet CPC als uitstekende laatste test in zijn voorbereiding op de NN Marathon Rotterdam.

De NN CPC Loop Den Haag staat internationaal bekend om de snelle tijden. Naast het aansprekende parcours zorgt ook het thuispubliek voor extra motivatie bij de Hagenees. Vorig jaar kwam Choukoud als snelste Nederlander over de finish en in 2014 werd hij zelfs Nederlands Kampioen op de halve marathon in Den Haag. Choukoud werkt via de NN CPC Loop Den Haag toe naar zijn topvorm om op 8 april in Rotterdam een nieuw persoonlijk record te lopen.

Jill Holterman snelste Nederlandse vrouw

Bij het Nederlandse vrouwenveld voert Jill Holterman (26) de atletenlijst aan. Holterman liep deze maand in Egmond een nieuw persoonlijk record (1.15.21) en ziet de NN CPC Loop Den Haag als ideale volgende stap om dat verder aan te scherpen. Holterman is de laatste maanden in absolute topvorm. Ze wist eind vorig jaar ook persoonlijke records te lopen op de 10 km (Utrecht, 33.35) en 10 EM (Amsterdam, 55.53).

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>