Atletiek-icoon Ton Eijkenboom (82) overleden

Voormalig atletiek-bondscoach Ton Eijkenboom (82) is maandagavond overleden. Het Apeldoornse atletiek-icoon was een van de mensen die aan de wieg van Omnisport stonden. Als coach van een succesvolle groep meerkampers van AV’34 was hij een warm pleitbezorger van de indoorhal. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 • We gaan Ton zeker missen rond de atletiekbaan!
  Wat een fijne coach is hij altijd geweest, met grote kennis van zaken, dat zeker!
  Ik wens zijn vrouw en familie veel sterkte in deze moeilijke tijd.
  Zijn meerkamp- en atletiekvrienden zullen hem nooit vergeten.

 • Geweldig fijne, altijd optimistische, enthousiaste en motiverende trainer-coach waarmee het heel goed samenwerken was.
  Bedankt voor alle lessen ik doe er nog dagelijks m’n voordeel mee! Veel sterkte voor m.n. echtgenote Tonny en zonen Ron en Marco.
  Op de AV’34 site Stephan meer info waar je in je reactie om vraagt..

 • @Bas, ja je zou je moet voorstellen dat we de EK indooratletiek zouden organiseren in Thialf. Hoe zou schaatsend Nederland reageren? Of zouden die zonder mokken gewoon op een van die andere 18 banen gaan trainen.