voor de Rijnmond regio

Leen’s loopweersverwachting: Vrijwel droog weekend

Vrijdag 12 januari 2018 18.00 uur

Vandaag was een bewolkte en nevelige dag. Het werd bij weinig wind 6 graden. Komende avond en nacht zijn er wolkenvelden en het wordt nevelig, lokaal kan er ook mist ontstaan. Bij weinig wind koelt het af naar 2 graden.

Morgen is er vooral aanvankelijk veel bewolking, maar in de loop van de middag kan hier en daar de zon even doorbreken en het blijft vrijwel overal droog. De wind is zwak tot matig en waait uit het oosten tot zuidoosten. In de middag loopt de temperatuur op naar 6 à 7 graden.

In de nacht van zaterdag op zondag zijn er opklaringen en bij een zwakke oostelijke wind koelt het af naar 0 graden. Het blijft overal droog. Aan de grond kan het tot een graadje vorst komen.

Zondag zijn er flinke zonnige perioden. De wind is matig en komt uit het zuidoosten. De maximum temperatuur komt niet boven de 5 graden uit.

In de nacht van zondag op maandag kan de temperatuur weer rond het vriespunt uitkomen. Aan de grond kans op een graadje vorst.

Maandag eerst nog droog, in de loop van de dag perioden met regen en een tot krachtig toenemende wind uit het zuiden tot zuidwesten. Het wordt 7 à 8 graden.

Vanaf dinsdag enkele wisselvallige dagen met talrijke buien, soms met hagel en mogelijk hier en daar ook natte sneeuw. Echt winters wordt het nog niet.
Meer informatie over het weer kunt u vinden op www.leendekoning.nl

De vernieuwde website is ook op de smartphone goed te lezen.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>