Video: Jaybird bereidt lopers voor op Egmond Halve Marathon


foto: Bas Beentjes

Het populaire sporthoofdtelefoonmerk Jaybird organiseerde onlangs een clinic op het strand van Castricum voor een select gezelschap lopers. Zij kregen niet alleen de gelegenheid om het gemak en het gave geluid van de volledig draadloze Jaybird RUN-oordopjes te testen, maar werden ook onder leiding van oud-olympiër Robert Lathouwers klaargestoomd voor de Egmond Halve Marathon. Na afloop van deze pittige clinic kregen ze van 3FM-dj Michiel Veenstra nog wat tips over het lopen met muziek.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>