Maak kans op de Jaybird RUN: Welke 3 nummers mogen niet ontbreken op de Egmond-playlist?


foto: Bas Beentjes

Onlangs riepen wij mensen op om hun ultieme Egmond-nummer in te sturen. Dit leverde een prachtige lijst van inspirerende nummers op. Op basis van deze inzendingen willen wij samen met Jaybird de ideale Egmond-playlist samenstellen. We hebben 100 nummers uit de inzendingen geselecteerd. Welke 3 nummers uit deze top 100 mogen niet ontbreken? Onder de inzenders verloten wij de Jaybird RUN, de nieuwste draadloze sporthoofdtelefoons van dit hippe Amerikaanse merk. Daarnaast maak je kans op 1 van de 5 rugzakken van Jaybird met ingebouwd drinksysteem.

Inzenden kan tot aanstaande donderdag 11 januari 17:00. Doe mee en geef de lopers aanstaande zondag een mentaal duwtje in de rug door mee te helpen aan het samenstellen van een inspirerende playlist!

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>