Justien Grillet: ‘Veel wedstrijden nodig’

Zaterdag vinden in de Gentse Topsporthal de Vlaamse Kampioenschappen plaats. Justien Grillet, in de zomer vooral op 400 meter te zien, kiest er voor de 60 meter horden. “In die discipline heb ik vooral veel wedstrijden nodig”, aldus de VS-atlete.

Justien Grillet wil deze winter vooral veel korte wedstrijden lopen. De 23-jarige atlete van Vlierzele Sportief moet door haar studies het trainingsprogramma wat aanpassen. “Ik heb net een vrij zware stageperiode van tien weken in de kinesitherapie achter de rug”, verduidelijkt ze. “Dat betekent dat ik de combinatie met de training voor 400 meter moeilijker kan verwerken. Ook in februari wacht me nog een stage van een aantal weken, zodat ik me wat de competitie betreft eerder op het kortere werk wil focussen.” Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>