Wayde van Niekerk terug in Zuid-Afrika na revalidatie


foto: Alexander Hassenstein/Getty Images for IAAF

Wayde van Niekerk is terug in Zuid-Afrika. De Olympisch- en wereldkampioen 400 meter heeft een maand revalidatie in Qatar achter de rug na een zware knieblessure. In oktober heeft de atleet een knieband gescheurd bij een partijtje rugby in Kaapstad. Daarna is hij in de Verenigde Staten geopereerd. Wanneer de 25-jarige topsprinter weer wedstrijden gaat lopen is onbekend. Hij zal in ieder geval niet deelnemen bij de Commonwealth Games in april in Australië. De wereldkampioenschappen in 2019 zijn ook in Doha, Qatar.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>