Losse Veter magazine 21 is uit: met een gezonde dosis motivatie

Losse Veter magazine 21 is vanaf nu verkrijgbaar. Aan het begin van het nieuwe jaar biedt dit nummer een gezonde dosis motivatie voor iedere loper. Van tips voor zelfmotivatie tot motiverende achtergrondverhalen.

In dit nummer deelt cabaretier Dolf Jansen zijn passie voor het lopen. ‘Niks is heilig, ook het hardlopen niet. Maar voor mij wel levensbepalend.’ Topatlete Maureen Koster vertelt hoe ze haar postolympische dip overwon door de liefde voor het lopen. Verder zien we hoe de Afrikaanse lopers het trailrunnen ontdekken, hoe hardlopen je kan begeleiden naar een baan en geven experts een voorspelling wanneer de marathon voor het eerst onder de magische grens van twee uur wordt gelopen.

En uiteraard bevat dit nummer weer een flinke dosis nuttige trainingstips, effectieve oefeningen en gezonde recepten. Zo geven we eenvoudige tips om je zelf in deze gure dagen gemotiveerd te houden om te blijven lopen, vertelt Frank Heldoorn welke simpele lessen we kunnen leren uit de trainingsschema’s van de Afrikaanse toplopers. René van Engelen laat zien hoe je in 10 minuten een effectieve bodyweight workout volbrengt. We hebben het over het nut van hardlopen met muziek, over de juiste pasfrequentie, het verbeteren van je loopefficiëntie en nog veel meer.

Dus ren naar de winkel of kijk hier voor de aantrekkelijke abonnee-aanbieding.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>