3FM-dj Michiel Veenstra: ‘Het allerlekkerste is om te lopen op een nummer waar een versnelling in zit’


foto: Bas Beentjes

3FM-dj Michiel Veenstra leefde lange tijd een a-sportief bestaan. Totdat de muziekliefhebber én technogeek de hardloopapps ontdekte. Inmiddels heeft hij het hardloopvirus flink te pakken en kent hij ieder paadje in en rondom zijn woonplaats Hilversum. Vorige week was hij aanwezig bij de clinic die wij samen met Jaybird, het merk van die gave sportoortjes, organiseerden in voorbereiding op de Egmond Halve Marathon. Veenstra vertelde na afloop van die clinic over zijn passie voor muziek en hardlopen en deelde wat nuttige tips voor mensen die graag met muziek lopen.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>