Mo Farah loopt halve marathon in Doha

Mo Farah gaat zich volledig richten op de wegatletiek. De meervoudig wereld- en Olympisch kampioen op 5000 meter en 10.000 meter loopt in de voorbereiding op de Londen-marathon (22 april) in ieder geval twee halve marathons. Hij begint het jaar op 12 januari in Doha (Qatar). Hier worden verschillende afstanden gelopen, ook een marathon. De 34-jarige Brit -met een persoonlijk record van 59.32 min.- wil zijn vorm testen op een snel parcours. Later volgt er op 4 maart nog een nieuwe halve marathon in de Britse hoofdstad Londen. Hier wordt in eigen land naar uitgekeken, want daar komt ook Callum Hawkins aan de start. De twee atleten hebben de snelste tijden op hun naam staan in Groot-Brittannië.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>