Jasmijn Lau en Roos Blokhuis in Europees crossteam  


 
Jasmijn Lau en Roos Blokhuis zijn geselecteerd voor het Europese crossteam, dat op zaterdag 13 januari in Edinburgh strijdt tegen Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. De ploegen bij de junioren en senioren zijn samengesteld na de EK-cross in Samorin. Ook de kampioenen Kaan Kigen Ozbilen en Yasemin Can, beide uit Turkije, zijn er bij. De meisjes junioren lopen 4000 meter in Edinburgh. De uitslagen van de beste vier atleten tellen mee (en bij de senioren de beste zes atleten) voor het ploegenklassement. Jasmijn Lau is vierde geworden in Slowakije bij de Europese crosskampioenschappen en Roos Blokhuis zestiende. De jongens junioren en de vrouwen lopen 6000 meter in Edinburgh en de mannen 8000 meter.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>